De Klussenier Mike van Leeuwen

De Klussenier Mike van Leeuwen
De Klussenier Mike van Leeuwen

Waalstroom 34
2721 DE Zoetermeer

Dien uw aanvraag in »

079 500 27 90
06 2945 9200
mikevanleeuwen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 74978586

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben De Klussenier Mike van Leeuwen en met mijn klusbedrijf sta ik klaar voor al uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden in en rondom het huis. Met mijn klusbedrijf ben ik actief in Zoetermeer en de directe omgeving. 

Met mijn klusbedrijf ben ik beschikbaar voor vele divese werkzaamheden. Denk hierbij aan grote opdrachten als het verbouwen van badkamers, het renoveren van keukens en het verzorgen van tegelwerk. Ook voor kleinere klussen ben ik beschikbaar, zoals het uitvoeren van timmerwerk, schildwerk en het aanleggen van tuinen. 

Voordat ik mijn klusbedrijf startte heb ik veel met mijn handen gewerkt. Bij mijn werkgever heb ik in de autobranche gewerkt en veel gesleuteld als autotechnicus. Daarnaast was ik veel aan het verbouwen en klussen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Deze ervaring pas ik met veel plezier toe in het werk voor u als klant van mijn klusbedrijf De Klussenier Mike van Leeuwen.

Waar kunt u op rekenen bij mijn klusbedrijf?
Met De Klussenier Mike van Leeuwen haalt u een veelzijdige vakman in huis. Met zijn veelzijdigheid zorgt hij voor een mooi eindresultaat. Daarnaast haalt u ook een vakman in huis die u graag betrekt in het proces. Door het contact met de klant wil ik graag de wensen en behoeften van de klant realiseren. 

U kunt contact met mij opnemen door een offerteaanvraag bij mij in te dienen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen
  • Ramen plaatsen
 
Loading...